Dag 1

Dag ett startade med ett uppvaknande klockan 07.00 för att se till att alla väntade i receptionen 07.30 för en promenad för att väcka kroppens leder och skaka gårdagens resa ur kroppen. Alla var uppe i tid, kanske med vetskapen om att varje sen minut innebar ett extra varv som uppvärmning…

Efter en stärkande frukost började första passet 10.00 vilket var ett komigångpass för samtliga gemensamt med uppvärmning, lätt styrka, diagonaler på gräs och rörlighet. Stämningen var mycket god trots en del trötta kroppar.

12.30 väntade nästa samling i receptionen, där veckans uppdrag presenterades vilket var att göra en egen musikvideo där vi i juryn både valt ut låtar och grupper; vad sägs om Offspring med Pretty fly eller Bomfunk MC’s med Freestyler?

Lunch, vila och pass två, denna gång i något varmare väder och sol. Sprint för några och konlöp för några, blandat med rehab för några. Bra kört av samtliga!

Efter middagen togs en tur på stan för en glass innan vi somnade gott, alla utom några som valde en skräckfilm som nattlektyr vilket hördes i korridorerna.

Följs oss gärna på Instagram där vi uppdaterar dagligen kring lägret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *