Avslutning och uppstart

Knappt har vi hunnit säga hejdå till våra FIG-elever som slutade innan det nu är dags att ta in nya! Mycket har hänt vilket sammanfattas nedan:

Först avslutning där ni i vårt Instagramflöde (se botten av hemsidan) kunde följa vår avslutningsfrukost och kamp på Långängens gård där också våra elever Daniel Langman, Karin Boestad, Olof Silvander och Jakob Krumlinde tackades av. Vinnaren av årets Silversköld blev Olof Silvander som efter landslagsuppdrag och bra prestationer blev en värdig vinnare.

Under USM och JSM blev det också fina prestationer av våra FIGare, en resumé kommer att komma. Mycket glädjande i sammanhanget var att vår tränare och landslagets förbundskapten Rafael Askros tog ut vår elev Alexander Nyman som gjorde debut i landslagsdressen i tresteg, och där den nyss nybakad studenten Olof Silvander också fick deltaga på  3000 meter hinder. Stort grattis till er.

På onsdag är det skolstart, varmt välkomna hit. Vi kommer att sitta i cafeterian för att möta er, kom gärna förbi och prata med oss!