Vi samarbetar med följande organisationer och företag

Lidingö Stad

Lidingö stad är huvudman åt Lidingö Friidrottsgymnasium som bedrivs på Hersby gymnasium. Ordföranden i Utbildningsnämnden är även ordförande i vårt råd som samverkar två gånger per år i syfte att kvalitetssäkra utbildningen samt dra upp riktlinjer för hur Friidrottsgymnasiet ska verka.

Bosön

På Bosön bedrivs vår träning vintertid. På Bosön har vi egna skåp som eleverna får nyttja, liksom material. Här sitter även de sjukgymnaster som vi samarbetar med för att förebygga skador genom en rörelseanalys och vid skadeuppkomst.

Svenska friidrottsförbundet

Svenska friidrottsförbundet sanktionerar vår verksamhet och har gjort så edan 1977. Genom Svenska friidrottsförbundet samverkar vi med elevantagning och genom vårt råd där en representant från friidrottsförbundet sitter.

Haglöfs

Haglöfs sponsrar oss med kläder, där vi får träningskläder och väskor till ett mycket rabatterat pris. Kläder köps in varje höst och eleverna för köpa detta kraftigt rabatterat. Genom att bära dessa kläder skapar vi en identitet kring vilka vi är och vi syns gemensamt.

Runner’s store

På Runners store har vi 20 % rabatt vid köp av kläder och skor.

IFK Lidingö Friidrott

Som NIU samverkar man med kommunens förening, i vårt fall är vi stolta över att samverka med IFK Lidingö Friidrott, en av Sveriges största klubbar. Som elev tränas du av tränare från IFK Lidingö, och är du boende i en annan kommun får du också träna med IFK Lidingö de dagar du inte har träning på skoltid så du inte behöver åka till din hemkommun om dagarna för att träna. Klubbchefen i IFK Lidingö sitter med i vårt råd.

Om tränarna kan du läsa mer om under rubriken Tränare